At ansætte en ny medarbejder er en omkostningskrævende beslutning. Derfor kan det undre, at det ofte sker på grundlag af et ustruktureret interview eller tilfældige observationer i forkontoret.

I Damsgaard Consulting tror vi at en mere systematisk fremgangsmåde er billigere i det lange løb. En rekruttering i vores regi vil derfor indeholde følgende faser.

Foranalysen - en kortlægning af stillingens reele indhold nu og på et års sigt samt de chef/kolleger relationer den pågældende skal indgå i.

Annoncefasen - i samråd med kunden afgøres hvor bred eller smal annoncen skal udformes og hvor det giver mest at annoncere.

Rekrutteringsfasen - efter første interviewrunde vælges nogle få kandidater til anden runde. De gives dybtegående psykologinterview og personlighedstest. Til sidst tages referencer. Hvis kunden ønsker det kan der udarbejdes skriftlig testrapport.

Introduktionsfasen - i samråd med kunden og kandidaten udarbejdes en detaljeret plan for, hvordan han eller hun bliver en succes inden for det første år.

Da mange stillinger besættes via det personlige netværk får vi mange henvendelser fra virksomheder, som allerede har udvalgt en eller to kandidater og bare vil have vished om deres personlige egenskaber. I så fald kan virksomheden nøjes med at købe rekrutteringsmodulet.

Damsgaard Consulting · Østerled 5, Store Ladager · DK-4623 Lille Skensved · Telefon +45 2683 0961